Cu ocazia Zilei Mondiale a Radioului, Răzvan Samoilă a fost invitat în cadrul BucureștiFM pentru a discuta despre problema refugiaților și migranților. Puteți urmări interviul integral aici: https://www.facebook.com/bucurestifm/videos/750718841995526/

Despre Proiectul “Vorbeşte cu noi!” la Radio Iaşi. Răzvan SAMOILĂ vorbeşte despre situaţia lucrătorilor migranţi în România. Urmăriţi interviul integral aici: interviu la Radio Iaşi acordat de directorul executiv, Răzvan Samoilă!

 

punerea_pe_ganduri_9

Dezbatere pe marginea dosarului publicat în revista Dilema Veche: Refugiaţi şi imigranţi.

Difuzarea emisiunii o puteți găsi accesând acest link: http://www.rfi.ro/emisiunile-rfi-ro-83098-refugiati-si-imigranti

 

 

Conform unor surse citate de ProTV, în luna martie ar urma să ajungă în România primii 15 refugiați repartizați de UE

Image source: REUTERS/Marko Djurica

 

La RFI se discută despre poziţia României privind cota de redistribuire a refugiaţilor.  Un interviu cu activistul pentru drepturile omului Iulian Sandu.

 

 

restart-romania-17-ian-post-700x465

La “Restart România”  s-au discutat aspecte privind integrarea refugiaţilor şi migranţilor în societatea românească.

Reprezentanţii ARCA au prezentat mai multe despre acţiunile de monitorizare a integrării refugiaţilor şi îmbunătăţirea legislaţiei în domeniu, dar şi despre serviciile oferite de Forumului Român pentru Refugiaţi şi Migranţi precum consilierea socială şi juridică, întâlniri cu autorităţile publice cu atribuţii în integrarea persoanelor cu o formă de protecţie în România, precum şi activităţile lor de advocacy şi lobby pentru îmbunătăţirea practicii în domeniul migraţiei.

Înregistrarea emisiunii cu intervenţiile reprezentanţilor ARCA-FRRM găsiţi accesând acest link: http://tv-h.ro/restart-romania/arca-forumul-roman-pentru-refugiati-si-migranti-3080#.VwzKkvl96Um

 

 

 

Translate »