fbpx

Echipa Arca

Echipa Arca - Cine suntem?

    ARCA Forumul Român pentru Refugiați și Migranți este o organizaţie non-guvernamentală românească, apolitică şi neconfesională, cu caracter umanitar, înfiinţată în anul 1998.

Echipa ARCA

Care este țelul nostru?

     Echipa ARCA FRRM are ca scop să apăre şi să promoveze drepturile fundamentale ale omului. În special ale refugiaţilor, persoanelor care au obţinut protecţie subsidiară şi ale altor categorii de migranţi. Totodată ARCA FRRM are ca scop facilitarea integrării durabile a acestora în societatea românească.

Organizația ARCA

     ARCA FRRM monitorizează integrarea refugiaţilor şi îmbunătăţirea legislaţiei în domeniu prin activități de advocacy și lobby în colaborare cu actorii publici și privați din domeniul migrației și azilului.

Misiunea ARCA

Forumul Român pentru Refugiați și Migranți

     Este de a sprijini îndeplinirea potențialului fiecărei persoane ce se refugiază, migrează sau se repatriază în România pentru a facilita integrarea acestora în societatea românească.

Echipa ARCA

Razvan Samoilă

Razvan Samoilă

Departamentul de Management
Director Executiv
Mihaela Buzdugă

Mihaela Buzdugă

Departamentul de Implementare Proiecte
Consilier Juridic și Vocațional
Irina Cojocariu

Irina Cojocariu

Departamentul de Scriere Proiecte si Asistenta in Implementarea proiectelor
Alireza J

Alireza J

Departamentul de Implementare Proiecte
Manager Operational/ Facilitator Cultural

Echipa ARCA se bazează și pe tine

    Fiind o organizație non-profit ARCA FRRM se bazează pe ajutorul partenerilor, a finanțatorilor și a tuturor celor care vor să ne întindă o mână de ajutor pentru a ne atinge scopul. Și tu poți ajuta ARCA FRRM: Cum? E simplu fii voluntar ARCA sau donează și ajută-ne să facem viața mai ușoară refugiaților și migranilor.

Facebook