fbpx

Fii Voluntar

De ce sa fii voluntar ?

   Dacă simți că poți clădi o bucurie, alătură-te echipei făurarilor de bine și fii voluntar ARCA!

   Ajutorul tău poate căpăta multe valențe, tu știi ce poti oferi,cât de mult te poți implica și cum poți susține o persoană vulnerabilă.

Echipa Arca se bazează pe tine. Suntem un ONG, contăm pe ajutorul socientății civile, al partenerilor și al finanțatorilor. Vino și tu în echipa noastră și ajută-ne să oferim o mână de ajutor refugiaților și migranților. Oferă ciar tu o mână de ajutor celor ce soarta nu le-a surâs.

Fii voluntar, dar în ce domeniu?

Dacă vrei sa devii voluntar ARCA poți desfășura activități de voluntariat în următoarele domenii:

  • Cercetare Socială
  • Organizare de Eveniimente și Campanii
  • Strângere de Fonduri
  • Secretariat
  • Relații cu Autoritățile
  • Administrație
  • Instruire
  • Servicii Comunitare

Cum mă pot implica?

E simplu să devii voluntar ARCA. O poți face complentând formularul de mai jos și cineva din echipa ARCA te va contacta și îți va oferi toate informațiile de care ai nevoie.

Dacă am completat formularul mă pot razgândi?

Desigur. Completarea formularului nu presupune și că devii automat voluntar și că ai obigații în acest sen. După completarea formularului detaliile voluntariatului vor fi stabilite de comun acord prin interacțiunea cu un membru al echipei ARCA.
Introduceți genul de activități și orele pe care sunteți dispus să le acrodați .
ARCA - Forumul Român pentru Refugiați și Migranți („ARCA”) este o organizație non-profit cu sediul în București, strada Austrului, nr. 23, sector 2, înregistrată la Registrul Asociațiilor și Fundațiilor sub nr. 146/A/2006, colecteaza datele minime necesare funcționării acestui website.
Ne angajăm să protejăm datele personale ale vizitatorilor site-ului nostru, ale participanților la proiecte, ale donatorilor, angajaților și altora care furnizează date personale organizației.
Această politică de confidențialitate este aplicabilă tuturor datelor cu caracter personal partajate pe site-urile web ARCA, precum și informațiilor transmise organizației prin participarea la proiecte ARCA, prin aplicarea sau deținerea unui loc de muncă în cadrul organizației, prin calitatea de client sau prin acordarea de sprijin financiar ARCA și proiectelor acesteia.
Prelucrăm datele dumneavoastră în deplină conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 („Regulamentul general privind protecția datelor” sau „GDPR”). Colectăm doar datele de identificare personală care sunt furnizate în mod voluntar organizației și care sunt necesare în scopuri specifice non-profit. Aceste date sunt păstrate la zi, stocate în siguranță și protejate împotriva pierderii, utilizării greșite și dezvăluirii neautorizate prin utilizarea măsurilor tehnice adecvate. Datele cu caracter personal ale utilizatorului sunt păstrate numai pentru perioada de timp necesară îndeplinirii scopurilor pentru care au fost obținute și în conformitate cu politica noastră de date.
Scopul colectării datelor cu caracter personal:
Înregistrare pentru a participa la un proiect sau la un eveniment ARCA
În acest scop, colectăm informații inclusiv numele, adresa, adresa de e-mail și numărul de telefon, descrierea personală și fotografia, vârsta, data nașterii și sexul și alte informații, după caz.
Folosim aceste informații pentru a invita persoane la evenimente, pentru a participa la proiecte și pentru a oferi serviciile noastre, precum și pentru a furniza informații legate de evenimente și proiecte viitoare.
Participare personală la un eveniment sau proiect ARCA
Putem colecta imagini fotografice și înregistrări video ale evenimentelor și proiectelor ARCA care pot conține date personale ale participanților (inclusiv imaginea, numele și locația)
Aceste date pot fi folosite pentru a ilustra activitatea ARCA donatorilor, ca studii de caz sau pentru a promova evenimentele ARCA.
Solicitarea unei copii tipărite a unei publicații
Dacă o persoană solicită o copie tipărită a unei publicații, ARCA colectează informații personale, cum ar fi numele, adresa, numărul de telefon.
Folosim aceste informații pentru a trimite publicația solicitată.
Aplicarea pentru un post la ARCA sau solicitarea de a fi anunțat despre locurile de muncă deschise
Solicitanții pentru posturi la ARCA, precum și persoanele care solicită să fie anunțate cu privire la deschideri sau doresc să fie incluse în baza de date a ARCA, vor fi obligați să încarce CV-uri și pot fi solicitate să își actualizeze informațiile în viitor. Informațiile personale incluse în aceste CV-uri vor fi colectate și stocate de ARCA.
ARCA folosește aceste informații fie pentru a anunța persoanele despre posturile vacante adecvate, fie pentru a lua în considerare cererile pentru un post vacant existent.
Efectuarea unei donații către ARCA
ARCA colectează informații personale, inclusiv numele, adresa și adresa de e-mail ale donatorului.
Folosim aceste informații pentru a trimite donatorului o chitanță a tranzacției, precum și informațiile necesare în scopuri fiscale.
Transferul datelor cu caracter personal către terți
ARCA nu va vinde datele dumneavoastră cu caracter personal către terți și va împărtăși informații doar dacă acestea sunt necesare pentru executarea acordului nostru cu dumneavoastră, sunt necesare pentru reprezentarea unui interes legitim din partea noastră sau sunt necesare pentru respectarea unei obligații legale. ARCA nu împărtășește în mod voluntar datele personale furnizate organizației cu nicio instituție terță fără acordul specific al persoanei vizate.
Detalii de contact
Pentru a vă exercita toate drepturile relevante, a adresa întrebări sau a depune reclamații legate de această politică vă rugăm să ne contactați.
Facebook