fbpx

Oferă un loc de muncă

   Ne dedicăm activitatea facilitării integrării refugiaților și migranților în societatea românească. Integrarea pe piața muncii face parte din integrarea în societate, poți ajuta un refugiat să se integreze, oferă un loc de muncă și oferăi șansa la o integrare mai facilă.

    România se confruntă în prezent cu un număr mare de refugiați din Ucraina care își caută un loc de muncă pe baza calificărilor și experienței lor. Există totuși o barieră lingvistică, de aceea deschiderea ta este extrem de valoroasă.

Oferă un loc de muncă - ne ajutăm reciproc

   Piața muncii din România este în continuă dinamică. Unele domenii pot avea un surplus de forță de muncă, în timp ce altele au un deficit. Poți folosi oportunitatea de a angaja un refugiat pentru a scăpa de problema deficitului de forță de muncă. Cum poți face asta? Pur și simplu completând formularul de mai jos.

Venim în întâmpinarea nevoilor și cererilor de pe piața muncii

   Din sondajele noastre, oamenii proveniți din Ucraina caută:
* joburi online și/sau joburi part-time (în special mamele cu copii în grijă)
* locuri de muncă full time în domenii precum, dar fără a se limita la: HoReCa, sectorul comercial, marketing, IT, contabilitate/financiar/bancar, educație, sectorul medical (inclusiv medicina complementară sau alternativă), imobiliare, arhitectură, construcții, industria prelucrătoare , servicii administrative, servicii suport.

ARCA oferă servicii gratuite

   Dorim a facilita, accesul pe piața muncii, cetățenilor străini cu drept de muncă în România. Lucrând direct atât cu beneficiarii proiectelor, cât și cu companiile, serviciile oferite de ARCA constau în consiliere juridică și vocațională, cursuri de limbă și workshopuri pe diverse teme.

Oferă un loc de muncă

"Vreau să ofer un job dar nu cunosc prevederile legale"

   Te putem ajuta cu informații în acest sens. Astfel putem lua împreună cea mai bună decizie atât pentru tine, cât și pentru cei care sunt în căutarea unui loc de muncă. Completarea formularului nu aduce în sine nicio obligație contractuală. Este doar un pas inițial pentru definitivarea procesului de angajare. 

După completarea formularului, un membru al echipei ARCA vă va contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili detaliile.

Daca poți oferi mai multe job-uri în mai multe domenii descrie-ne fiecare ofertă pe un alt rând
ARCA - Forumul Român pentru Refugiați și Migranți („ARCA”) este o organizație non-profit cu sediul în București, strada Austrului, nr. 23, sector 2, înregistrată la Registrul Asociațiilor și Fundațiilor sub nr. 146/A/2006, colecteaza datele minime necesare funcționării acestui website.
Ne angajăm să protejăm datele personale ale vizitatorilor site-ului nostru, ale participanților la proiecte, ale donatorilor, angajaților și altora care furnizează date personale organizației.
Această politică de confidențialitate este aplicabilă tuturor datelor cu caracter personal partajate pe site-urile web ARCA, precum și informațiilor transmise organizației prin participarea la proiecte ARCA, prin aplicarea sau deținerea unui loc de muncă în cadrul organizației, prin calitatea de client sau prin acordarea de sprijin financiar ARCA și proiectelor acesteia.
Prelucrăm datele dumneavoastră în deplină conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 („Regulamentul general privind protecția datelor” sau „GDPR”). Colectăm doar datele de identificare personală care sunt furnizate în mod voluntar organizației și care sunt necesare în scopuri specifice non-profit. Aceste date sunt păstrate la zi, stocate în siguranță și protejate împotriva pierderii, utilizării greșite și dezvăluirii neautorizate prin utilizarea măsurilor tehnice adecvate. Datele cu caracter personal ale utilizatorului sunt păstrate numai pentru perioada de timp necesară îndeplinirii scopurilor pentru care au fost obținute și în conformitate cu politica noastră de date.
Scopul colectării datelor cu caracter personal:
Înregistrare pentru a participa la un proiect sau la un eveniment ARCA
În acest scop, colectăm informații inclusiv numele, adresa, adresa de e-mail și numărul de telefon, descrierea personală și fotografia, vârsta, data nașterii și sexul și alte informații, după caz.
Folosim aceste informații pentru a invita persoane la evenimente, pentru a participa la proiecte și pentru a oferi serviciile noastre, precum și pentru a furniza informații legate de evenimente și proiecte viitoare.
Participare personală la un eveniment sau proiect ARCA
Putem colecta imagini fotografice și înregistrări video ale evenimentelor și proiectelor ARCA care pot conține date personale ale participanților (inclusiv imaginea, numele și locația)
Aceste date pot fi folosite pentru a ilustra activitatea ARCA donatorilor, ca studii de caz sau pentru a promova evenimentele ARCA.
Solicitarea unei copii tipărite a unei publicații
Dacă o persoană solicită o copie tipărită a unei publicații, ARCA colectează informații personale, cum ar fi numele, adresa, numărul de telefon.
Folosim aceste informații pentru a trimite publicația solicitată.
Aplicarea pentru un post la ARCA sau solicitarea de a fi anunțat despre locurile de muncă deschise
Solicitanții pentru posturi la ARCA, precum și persoanele care solicită să fie anunțate cu privire la deschideri sau doresc să fie incluse în baza de date a ARCA, vor fi obligați să încarce CV-uri și pot fi solicitate să își actualizeze informațiile în viitor. Informațiile personale incluse în aceste CV-uri vor fi colectate și stocate de ARCA.
ARCA folosește aceste informații fie pentru a anunța persoanele despre posturile vacante adecvate, fie pentru a lua în considerare cererile pentru un post vacant existent.
Efectuarea unei donații către ARCA
ARCA colectează informații personale, inclusiv numele, adresa și adresa de e-mail ale donatorului.
Folosim aceste informații pentru a trimite donatorului o chitanță a tranzacției, precum și informațiile necesare în scopuri fiscale.
Transferul datelor cu caracter personal către terți
ARCA nu va vinde datele dumneavoastră cu caracter personal către terți și va împărtăși informații doar dacă acestea sunt necesare pentru executarea acordului nostru cu dumneavoastră, sunt necesare pentru reprezentarea unui interes legitim din partea noastră sau sunt necesare pentru respectarea unei obligații legale. ARCA nu împărtășește în mod voluntar datele personale furnizate organizației cu nicio instituție terță fără acordul specific al persoanei vizate.
Detalii de contact
Pentru a vă exercita toate drepturile relevante, a adresa întrebări sau a depune reclamații legate de această politică vă rugăm să ne contactați.
Arca: Parteneri si Finanțatori - Kindernorhilfe Finanțator -

     ARCA mulțumește, pe acesată cale, amabilității sponsorului, Kindernothilfe, de a întinde o mână de ajutor refugiaților din Ucraina ce doresc să își găsească un loc e muncă. Considerăm că integrarea pe piața muncii este un factor catalizator în integrarea în societate a migranților și refugiaților.

"Vreau să ajut dar nu pot oferi un job"

Poți întinde o mână de ajutor unui migrant sau unui refugiat și altfel, tot prin intermediul ARCA. Importantă e dorința de a ajuta, suntem un ONG și contăm pe ajutorul celor cu spirit civic.

 

Fii Voluntar

Fii Voluntar

Poți deveni voluntar ARCA și te poți implica direct în activitîți ce țin de ajutorarea migranților și refugiaților.

Donează

Donează

Poți deveni ajuta un refugiat sau un migrant făcând o donație sau redirecționând parte din impozitul pe venit către ARCA.

Facebook