fbpx

ARCA's club pentru mame și copii ucrainieni

ARCA și KNH spirjină mame și copii din Ucraina

     ARCA anunță implementarea proiectului “ARCA‘s CLUB for Ukrainian mothers and children”. Acest proiect se derulează pe perioada 15.11.2022 – 15.05.2023, cu ajutorul  finanțatorului nostru, organizatia Kindernothilfe.

Arca's club Ukrainian mothers and children

ARCA's club - obiectiv

     Proiectul are ca principal obiectiv facilitarea incluziunii locale a mamelor cu copii din Ucraina. Obiectivul urmând a fi atins printr-un pachet de activități specifice menite să susțină adaptarea acestora în societatea românească dintr-o perspectiva dinamică, interdisciplinară.

     Grupul țintă va avea la dispoziție, pe tot parcursul proiectului, servicii educaționale și de integrare socio-culturală. 

ARCA's club - servicii

       Rezultatele așteptate la finalul acestui proiect, au în vedere îmbunătățirea accesului la educație pentru patru sute de mame și copii din Ucraina, îmbunătățirea nivelului de limbă română și engleză pentru două sute de persoane, integrarea culturală pentru două sute de beneficiari, integrarea pe piața forței de muncă a o sută de adulți și îmbunătățirea traiului cotidian pentru trei sute cincizeci de persoane vulnerabile .

       ARCA – Forumul Român pentru Refugiați și Migranți, organizație non-guvernamentală, non-profit, apolitică și independentă activ ce desfășoară activități de sprijinire a persoanelor refugiate și migrante de peste 25 de ani în România susține și implementează proiectul “ARCA ‘s CLUB for Ukrainian mothers and children”. Mai multe detalii puteți afla trimitandu-ne un mail la adresa: office@arca.org.ro.

Arca's club Ukrainian mothers and children
Arca: Parteneri si Finanțatori - Kindernorhilfe Finanțator -

     ARCA mulțumește, pe acesată cale, amabilității sponsorului, Kindernothilfe, de a întinde o mână de ajutor mamelor și copiilor ucrainieni. Fără aportul sporsorului nostru proiectul ar fi fost cu mult îngreunat. 

Facebook