fbpx

Trăim separat dar împreună conviețuim

    Trăim separat dar împreună conviețuim. Astăzi pornim o nouă etapă împreună, poate una dintre cele mai importante, cea a învățării. De la “bună” la “mulțumesc”, vom reuși să comunicăm cu bucurie căci “cuvintele sunt vocea inimii”(Confucius).

    Mamele din Ucraina, de astăzi, vor avea la dispoziție un curs de limba română, unul de limba engleza, iar copiii dumnealor se pot bucura de activități educationale nonformale alături de specialiști, toate oferite de ARCA, la sediul nostru din Str. Austrului 23, în cadrul proiectului “ARCA’s CLUB for Ukrainian mothers and children” finanțat cu sprijinul Kindernothilfe.

Succes tuturor celor implicati!

Trăim separat dar împreună conviețuim

      Activitățile desfășurate fac parte din proiectul nostru “ARCA’s CLUB for Ukrainian mothers and children”. Proiect ce a luat naștere din dorința de a întinde o mână de ajutor refugiaților din Ucraina. Dorim să mulțumim pe această cale fințatorului nostru, KNH, fără ajutorul căruia misiunea noastră ar fi fost cu mult îngreunată.

Nu în ultimul rând adresăm calde mulțumiri instituțiilor din București care au susținut cu amabilitate și profesioalism demersul nostru.

Facebook