fbpx

Ziua Mondială a Educației la Arca

    În fiecare zi întâlnim conceptul ” EDUCAȚIE “, cu înțelesul său profund și complex.

    Pentru fiecare dintre noi poate însemna ceva diferit, dar toți știm ce rol important joacă în dezvoltarea personală și socială. Acest proces gradual cântărește atât de mult în viețile noastre, poate ar trebui să-l celebrăm în fiecare zi.

Ziua Mondială a Educației la Arca

De Ziua Mondială a Educației, sărbătorim mai presus de orice, VIAȚA, UNIUNEA și nevoia de a evolua permanent, individual dar și impreună.

Noi românii, în ziua de 24 Ianuarie 1918, am primit una dintre cele mai importante lecții, în educația noastră stând la baza îndemnul strămoșilor noștri:

” Unde-i unul nu-i putere

La nevoi și la durere,

Unde-s doi puterea crește

Și dușmanul nu sporește!”

Astăzi ne-am întâlnit și am participat la prezentarea activităților clubului “ARCA’s CLUB for Ukrainian mothers and children”, la activitati psiho-educaționale pentru copii și consiliere pentru adulți, creându-ne amintiri frumoase. Cei mici s-au simțit că într-o mare familie

   Astăzi ne-am întâlnit și am participat la prezentarea activităților clubului “ARCA’s CLUB for Ukrainian mothers and children”, la activitati psiho-educaționale pentru copii și consiliere pentru adulți, creându-ne amintiri frumoase. Cei mici s-au simțit că într-o mare familie.

   Multumim pe această cale finanțatorului nostru Kindernothilfe care aputu face posibilă demararea proiectului “ARCA’s CLUB for Ukrainian mothers and children”.

Facebook